Omvormers

Zonnepanelen wekken gelijkstroom op, terwijl in huis wisselstroom gebruikt wordt. Om de stroom die de zonnepanelen opwekken te kunnen gebruiken, dient de stroom omgevormd te worden. Hiervoor is een omvormer nodig.

Op basis van uw situatie adviseren wij de juiste omvormer aan de hand van het aantal en type zonnepanelen. Mocht u vragen hebben of een passende offerte op maat neem dan contact met ons op.

Onze Merken

Het voordeel van een Huawei omvormer is dat de 1 en 3 fase omvormers (3 t/m 10 KW), Accu Ready zijn. Wilt u in de toekomst uw energie opslaan, dan is hier een accu aan te koppelen

Goodwe is voor zowel kleine als grote installaties een geschikt merk. Wij hebben al meerdere jaren een fijne ervaring met dit merk.
Vraag ons welk model voor u geschikt is.

Monitoring

U krijgt een eigen account zodat u kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opwekken en wat uw opbrengst is. U kunt dit via internet volgen door in te loggen op uw account of door de app op uw telefoon te zetten.

Voorbeeld monitoring Huawei omvormer
Voorbeeld monitoring Goodwe omvormer

Huawei Accu-Ready

De 1 fase en 3 fase tot 10kw omvormers van Huawei zijn accu-ready. 

Dit maakt het mogelijk om in de toekomst een accu aan te sluiten op de omvormer en stroom op te slaan voor later gebruik.