Duurzame totaaloplossingen voor bedrijf en particulier

Van Ginkel Energie Techniek

In 2007 zijn wij ons bedrijf gestart als Van Ginkel Infra te Renswoude, in die tijd waren wij werkzaam in de infra en elektrotechniek. Sinds 2014 hebben wij onze werkzaamheden en naam veranderd. We hebben onze naam gewijzigd in: Van Ginkel Energie Techniek en hebben ons gevestigd in Ede. 

Onze naam zegt het al Energie Techniek, wij hebben jarenlange ervaring in de Techniek en zijn gespecialiseerd in Energie, duurzame energie, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Wij verzorgen de complete installatie, van montage tot monitoring van de omvormer of warmte installatie. 

Door onze ervaring kunnen wij een energie neutrale woning opleveren. Dit doen wij door middel van zonnepanelen en door onszelf ontworpen warmte installatie. Deze installatie is uniek en daardoor kunnen wij het op maat ontwerpen. Bouwt u een eigen woning, bedrijfshal of laat u dit doen, neem van tevoren contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over uw energie neutrale woning/bedrijfspand.

 

Persoonlijk

Wij komen langs om uw wensen  te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en advies op maat te geven.

Snel

We brengen snel een offerte uit. Ook hebben wij omvormers en zonnepanelen in eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren en installeren.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek en installaties van zonnepanelen en warmtepompen maken wij een installatie welke voldoet aan de laatste eisen en normen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop in de keuze van de materialen en bij de installatie ervan.

Eduard van Ginkel

Techniek

Femmy van Ginkel

Administratie

Heeft u vragen? Stel ze dan hier

Wij reageren doorgaans binnen 24u op uw vraag.