Nieuws


25-09-2019

De zomer van 2019 was een uitstekend jaar voor bezitters van zonnepanelen. Het was het op een na beste ooit (na 2018).

Lees het complete artikel in het AD.

Ook profiteren van de zon? Neem contact met ons op voor een offerte.

 


17-09-2019

Wij zijn aanwezig op Vallei Duurzaam 2019!

Het initiatief van een regionale beurs voor burgers en bedrijven die hun informatie en kennis willen vergroten of verdiepen over producten, diensten, advies en financieringen die te maken hebben met ‘duurzaamheid’.  Kulturhus De Breehoek in Scherpenzeel wordt op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober van dit jaar voor veel mensen een bron van inspiratie om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Niet alleen een beurs; ook een bron van inspiratie

Parallel aan de beursvloer is ook ruimte gemaakt voor een breed scala aan sprekers die tekst en uitleg komen geven over de toekomst van duurzaamheid in de regio. Inmiddels zijn de eerste sprekers bekend, waaronder Sander van ’t Foort, ook wel eens de Jesse Klaver van Renswoude genoemd. Als wethouder van de gemeente Renswoude en  bestuurlijk trekker van de energietransitie voor alle FoodValley-gemeenten zal hij acte de présence geven op het podium van Vallei Duurzaam 2019.

Kinderen geen bezwaar!

Naast een vol programma voor iedereen wordt ook speciaal aandacht gegeven aan de burger van de toekomst; onze kinderen. Er zijn een aantal programma onderdelen die aansluiten op het thema en doelstelling van de beurs. Ook is de samenwerking met scholen gezocht om het programma in te vullen.

Kijk op www.valleiduurzaam.com of volg het initatief op Facebook via @valleiduurzaam2019


08-2019

Nieuw montage systeem Van der Valk Solar Systems

Het nieuw Van der Valk Solar Systems montagesysteem is perfect geschikt voor de nieuwe 350 wattpiek Q-cells panelen. Het is een zeer degelijk montagesysteem en haalt meer kw/h per m2 dak.